Kennisfamilie


Om een organisatie aan het leren te krijgen, heb je diverse disciplines nodig. Het is bijna onmogelijk om als organisatie alle facetten zelf in huis te hebben. Daarom bundelen wij als familie onze krachten om lerende organisaties te ontzorgen. De familiebanden zijn zo sterk dat hierdoor de implementatie van diverse disciplines binnen een organisatie versoepeld wordt.

Samen ontzorgen wij jouw lerende organisatie!

Hierbij willen wij graag de eerste familieleden aan je voorstellen:

Pop-app

De POP-app toetst en toont de bekwaamheid van jouw zorgpersoneel.  Wij digitaliseren documenten en handelingen. Zo zie je in één oogopslag welke bevoegdheden en welke bekwaamheden je in huis hebt en waar opleiding nodig is.

Website

Studio Zevenaar

Wij verzorgen de productie van online kennis in vele vormen. Studio Zevenaar is hét productiehuis voor e-learning in de breedste zin van het woord.

Samen zetten wij inhoud om in leuke, interactieve en moderne producties. Daag ons uit!

Website

Next Level app

Maak de volgende stap in je ontwikkeling door op een snelle en effectieve manier kennis tot je te nemen. De Next Level App maakt leren leuk en kennis toegankelijk door korte leerprikkels aan te bieden op je smartphone.

Je vak bijhouden was nog nooit zo gemakkelijk!

Website

Edujet

Wij leggen de focus op het blijven ontwikkelen van je talenten. Een belangrijk kenmerk van de werkwijze van Edujet is de theorie te koppelen aan de werksituatie om zo direct kennis toe te kunnen passen. Zo leer je niet alleen individueel, maar ook als team.

Ontdek samen met ons, hoe leuk leren kan zijn!

Website